De ce urasc barbatii

Nu-i asa ca v-am atras cu titlul asta?

Evident ca voi vorbi despre cu totul altceva. Mai precis, despre scandalul Foley. Nu neaparat despre ceea ce puteti gasi peste tot acum pe site-urile de stiri americane si nu numai, ci de implicarea bloggerilor in scandal. Astfel, se pare ca zvonurile umblau pe bloguri inca de acum mai bine de un an. Un exemplu il gasiti aici. Un simplu search va va arata mult mai multe surse.

Evident ca mister Rove incearca acum sa controleze situatia si sa o arunce in spatele democratilor. Bine, departe de mine gandul ca democratii sunt sfinti, dar totusi, situatia pare chiar complicata pentru republicani, aflati in fata perspectivei de a pierde controlul a cel putin unei camere din Congres, daca nu pe ambele. Incercarea de aruncare a pisicii vine in continuarea actiunilor de genul FOXNews, care l-a facut brusc democrat pe Foley.

Mai lipseste sa spuna ca familia acelui tanar care era intrebat ce isi doreste de ziua lui si daca este excitat de nenea Foley este inregistrata ca democrata. Desi nu mai e mult.

Revenind totusi la titlu, sa spun totusi ca e interesant ca nici o femeie din Congress nu a fost acuzata vreodata ca ar fi hartuit vreun minor. Sau poate nu stiu eu. Daca aveti cunostinta de asa ceva, comentati!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s