De ce uram barbatii, partea a doua

Republicanii americani au aprobat programul de extindere al asigurarilor medicale pentru o serie de medicamente, propus de mister Bush, tocmai pentru a putea beneficia gratuit de lecitina si alte intaritoare ale memoriei. Spun asta pentru ca din zi in zi apar alti membri ai GOP care isi aduc aminte ca au vazut sau auzit sau vorbit despre sau cu Foley si/sau emailurile mai mult decat dragastoase. Se pare ca deocamdata s-au oprit la anul 2000. Ma astept sa aflu ca pana si Noe stia despre afacere, dar a asteptat sa dea de uscat ca sa deschida investigatia. Cum, nu stiati ca Dumnezeu e republican? Tztztz, nu prea ati mai fost la intalnirile grupului evanghelic de ceva vreme.

In alta ordine de idei, coreeanul de nord a dat cu nuculara, coreeanul de sud devine secretar general ONU, unii vor sa scoata termenul schizofrenie din uzul medicilor si, nu mai putin important, Catalin Arabu’ si-a luat nevasta care nu are un sistem gravitational propriu. Ei, hai, doar nu vreti link cu nenea arab.

PS: La emisiunea lui Mircea Badea de pe Antena3 din seara asta (care culmea, nu are sectiune proprie pe site-ul postului, de aceea nici nu pun link-ul catre site), realizatorul a citit fragmente traduse intr-un ziar romanesc din articolul despre Bucuresti din NY Times. Am citit si eu articolul respectiv. Inca stau in dubiu daca au scris doar despre locurile unde au primit cazare si masa gratis sau nu prea au avut chef de umblat. Nu sunt eu prea plimbat prin capitala, dar tot stiu hoteluri mai bune, muzee mai interesante si restaurante mai acatarii. Sa le fie de bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s