De ce CSI:NY ar trebui transpus in realitate

Desi nu e incercare de chain posting, totusi se cam inmultesc stirile despre oase de om. De data asta, la NewYork. Stati sa imi aduc aminte, au trecut cati ani de la 9/11? Peste 5? Adica intr-un ditai cincinalul n-au avut timp sa cerceteze cum trebuie locurile?

Despre ce vorbesc? Pentru cei prea lenesi sa citeasca ce e in link, pe scurt, au fost descoperite alte oase ale victimelor de la World Trade Center, amestecate cu ceva moloz, intr-o groapa, la Ground 0.

Ca administratia Bush habar nu are sa duca la capat vreo actiune pe care o incepe, e deja clar. Sa ne uitam la Afghanistan, Katrina, Iraq, No child left behind si altele. Dar avand in vedere ca totusi principala arma a republicanilor a fost „War on terror”, care a inceput de la 9/11, as fi crezut ca si-au acoperit macar spatele. As, de unde!?!

Intr-un fel, statistic, e ciudat cum o serie intreaga de evenimente negative pentru republicani s-au adunat acum, cu putin timp inainte de alegerile ce ar putea inversa raporturile de putere in Senat si Camera Reprezentantilor, pentru prima data din 1994. Dar vazand cum si-au facut treaba acesti domni din GOP, nu ma mai mira si nici nu induce mila fata de ei. Nu ca democratii ar fi mult mai breji, dar mai putin yes-men in Congres nu ar strica.

Sper doar ca asii din maneca domnului Karl Rove sa se fi terminat. Desi nu as paria casa pe asta.

Reclame

Un răspuns to “De ce CSI:NY ar trebui transpus in realitate”

  1. stefantalpalaru Says:

    Din păcate a fost treaba muncitorilor să identifice resturi umane (un membru carbonizat şi plin de praf poate fi trecut cu vederea) şi să anunţe mai departe medicii. Cum de nu s-or fi gândit să examineze pe îndelete molozul după faza iniţială?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s