Intotdeauna se poate si mai rau

Da, scriu din nou despre politica de la noi. Nu, nu ma voi referi la idiotul de Chiuariu, care rescrie dictionarul (termenul prostie) in fiecare zi. Nu ma voi referi nici la Cioroianu, cretinul de la Externe care s-a ascuns atatia ani sub masca intelectualului dilematic. Nici la Vosganian nu ma voi referi, care are timp sa cante la pian, desi conduce cel mai mare minister, si inca nu a lamurit daca exista un dosar, ceva, acolo. Nici la prostul de Adomnitei, nenea care n-a avut niciodata curiozitatea sa numere el insusi stelutele de pe steag si a avut nevoie de consilieri si pentru asta.

Nu ma voi referi nici la ultimul giumbusluc al lui nea Nicu Vacaroiu, care a citit pe sarite hotararea de numirea provizorie a directorului general al TVR. Ce-a sarit? Ee, un mizilic: exact paragraful care incalca legea. Ce vreti, daca nu il citeste, inseamna ca nu exista, nu?

Nu ma voi referi nici la faptul ca nici de data asta Iasiul nu va avea nimic de castigat de pe urma faptului ca cel putin 3 ministri (4, daca il pun si pe Mihai David, casatorit cu una din fetele avocatului iesean Vlasov) sunt nascuti la una din cele 2 maternitati principale din Iasi. Uite autostrada Iasi-Tg. Mures, uite ca nu mai e. Uite soseaua de centura, ups, nu mai e. Uite spitalul regional de urgenta, hopa, stai ca s-a terminat terenul in jurul orasului.

Gata, e vacanta parlamentara oficial. Ca aia neoficiala dureaza toata sesiunea parlamentara. Acum, sesiunea s-a mutat la mare, unde fata Jucatorului isi croseteaza bikinii alaturi de baiatul Guzganului rozaliu. Si ne mai intrebam de ce…

Chiar, de ce am scris eu postul asta?

Reclame

2 răspunsuri to “Intotdeauna se poate si mai rau”

  1. andreanum Says:

    mano, pe ginerele lui mihai vlasov il cheama cristian david, pre numele sau adevarat cristian troaca (care suna prost si a decis ca decit troaca, mai bine rege).

    in rest, drum bun si zbor rapid spre statele alea.

  2. manoland Says:

    mersi mult de corectura. mihai, cristian, tot idiot ramane.

    pe 1 august decolez.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s