Putin face cerculete

Ehehe, copiii mosului, asa, prin 2014, nebunii aia de se dau pe zapada cu alunecatorile alea, zanatecii care se dau cu sania mai repede decat merge Volga mea, copilele alea de se invart pe gheata ca titirezele, toti se vor duce la Sochi, caci acolo va fi olimpiada de iarna.

Acum doar nu credeati ca s-a deplasat Putin pana in Guatemala degeaba. Pai austriecii ramaneau fara gaze (Salzburgul a iesit din cursa dupa primul tur de scrutin), iar coreenii… pateau si ei ceva (Pyeongchang a pierdut la mustata).

Rusii propun totusi o idee inedita. Sochi este statiune de lux la… Marea Neagra, dar are si muntii Elbrus foarte aproape. Ei se lauda ca intre malul marii, unde va fi campusul principal, si satul olimpic montan se va ajunge in 25 de minute cu masina si chiar mai rapid cu viitorul tren foarte rapid. O avea si Copos ceva pe aici, ca atata rapid n-am mai vazut de mult.

Tot ei se lauda cu un sistem de securitate nemaivazut, satul olimpic fiind practic izolat de restul lumii prin nush cate scuturi si controale si etc. Multi se intrebau cum va fi aceasta prima olimpiada ruseasca dupa cea din ’80, boicotata de marea majoritate a vesticilor. Daca nu le schimba caschetele politailor rusi, imaginile din 2014 de la controale vor fi foarte similare celor din 1980.

Sunt chiar curios cum se vor descurca. Am mai vazut cu ochii proprii problemele grecilor din 2004 si ale italienilor din 2006, dar pana la urma ambele echipe au scos-o la capat.

No, harasho!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s