Tour de France: 2eme Etape

Etapa nebuna azi in Belgia. Ploaie, cazatura groaznica la cativa km de final, un sprint aiuritor, cu un castigator (Steegmans) care a dus sprintul atat de bine pentru coechipierul sau, Tom Boonen, incat a uitat sa se mai si opreasca si sa il lase sa treaca in fata.

Ce sa mai zic…

A fost si o evadare lunga, dar i-au prins pe cei 3 ciclisti cu mai putin de 4 km de final. I-a batut si ploaia. De altfel, cerul arata negru de suparare o buna bucata de drum.

Clasamentul general e neschimbat, pentru ca acea cadere a avut loc in ultimii 3 km, deci nu se contabilizeaza diferentele de timp de la sosire.

Dupa etapa superba de ieri, astazi… pas trop!

Cum Robbie nu a castigat astazi, nu sap dupa poza cu el de anul trecut. Asa ca mai aveti de castigat. Maine revenim in Franta, unde sper sa nu mai avem chestii halucinante ca astazi.

Totusi, Gent e superb si merita sa pun o poza facuta acum 2 ani, exact de pe acoperisul fortului prezentat pe Eurosport. In fundal, cele 3 turnuri emblema ale orasului, adica turlele celor 2 catedrale si respectiv turnul Belfry. E supranumit Venetia nordului. Singurul punct negativ: flamanda vorbita de localnici, care e ceva crunt de auzit. Franceza mea, care era ideala la Brussels, aici s-a dovedit aproape inutila. Asa ca am folosit doar engleza si italiana, asa, sa sufere si ei.

A plus tard!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s