Live blogging: XLII SuperBowl

Concluzie: felicitări NY Giants! Un final ciudat, al unui meci cu un început şi sfârşit frumos, dar cu un mijloc de neurmărit. Sunt un pic trist, şi pentru Patriots, ca şi pentru finalul inexplicabil (deocamdată). Mâine va fi lunea în care se vor înregistra cele mai multe absenţe de la serviciu pe motiv de „boală”.

***

42 (şi ultimul). N-a fost să fie pentru Patriots! E doar 18-1!

***

41. Gata!

***

40. Brady ratează primele 2 pase, care nu sunt prinse de coechipieri. Mai sunt… 10 secunde şi un time-out, dar…. E GATA!!! Sau nu??? Mai e o secundă şi antrenorul Patriots vrea să se joace. Terenul e plin de oameni, care trebuie acum să iasă ca să intre înapoi peste o secundă.

***

39. Fantastic!!! TOUCH-DOWN Giants! Cu 35 de secunde înainte de finalul meciului… De aceea au plătit unii şi 4000 de dolari pentru un bilet la cucurigu pe stadion. Scorul e 17-14, deci Patriots au nevoie de doar un field-goal pentru a egala şi a intra în prelungiri, unde e „moarte subită”.

***

38. Un pic mai mult de un minut şi Manning se zbate. Finalul seamănă cu cel din meciul din sezonul regulat. Dramatismul creşte, Manning efectiv se luptă pentru a scăpa de apărătorii Patriots şi reuşeşte un 1st down. Poate face şi ultimul pas?

***

37. S-a ajuns la măsurarea cu funia pentru a vedea dacă Giants păstrează balonul. L-au păstrat, dar cu puţin folos. Timpul se scurge.

***

36. TOUCH-DOWN Randy Moss!!!! Uff, de ce naiba a trebuit să aşteptăm atât timp pentru a vedea magia Patriots? 14-10 pentru Patriots. Se pare că am fost pocit, nu vom vedea mai mult de 20 de puncte de echipă! Sau îmi face Brady surpriza? Acum se va vedea ce material există în Eli Manning, care are 2:42 pentru a întoarce partida.

***

35. În sfârşit, e Patriots pe care o ştiam: se leagă pasele, Brady îl găseşte fie pe Moss, fie Welker, iar acum sunt la câţiva yarzi de un touch-down vital.

***

34. Primul atac legat pentru Patriots în această jumătate de meci. Să aibă acelaşi final cu atacul celor de la Giants? Şi ei au legat nişte faze până la touch-down.

***

33. Si Patriots au o apărare bună, aşa că balonul se întoarce la ei. Dacă Brady şi compania reuşesc un touch-down pe final de sfert, cred că meciul e jucat. Dacă nu…

***

32. Încă o dată remarc apărarea Giants. Să fie capătul drumului pentru Patriots? Să nu reuşească acel mitic 19-0? Mai au câteva minute.

***

31. Mai sunt 11 minute… Să fie ultimul sfert precum primul de activ? Moss pare a îmi spune da: prinde o pasă de la Brady pentru a doua oară.

***

30. TOUCH-DOWN Giants! Manning a mâncat ceva banane, înseamnă. E 10-7 pentru Giants. Apropo, reclamele Coca-Cola foarte interesante. Ca şi noul Nissan Murano! Ai, cum arată!!! Uite aşa:

***

29. În sfârşit! Ultimul sfert începe cu un Manning strălucitor, cu 2 pase de distanţă care sunt şi prinse. Să vedem un touch-down pentru Giants?

***

28. Al treilea sfert se termină la fel. Comentatorii se leagă de bananele mâncate de jucători, pentru a le reface nivelul de potasiu, pierdut prin transpiraţie: stadionul e acoperit şi umiditatea creşte.

***

27. Fantastică apărarea Giants! Din nou Brady muşcă din iarbă. Dacă şi atacul ar fi la fel…

***

26. Prima fază interesantă în ultima perioadă: un jucător de la Giants nu a ieşit la timp de pe teren, Patriots au semnalat si au primit balonul înapoi. Cât suspans!

***

25. 4 minute scurse şi încâlceala rămâne la fel de încâlcită. Urmează atac Giants, după ce Patriots nu au reuşit să avanseze prea mult. 7-3 începe să fie scris în piatră… Vi l-aţi închiput vreodată pe Shaquille pe post de jocheu? Nu mai e nevoie de efort… bună reclama la o apă cu vitamine.

***

24. Începe repriza a doua, cu atac Patriots. Intră în pâine şi Welker (P), cel care a produs surprize şi altor echipe în acest sezon. În continuare apărarea Giants e foarte solidă şi Brady are mari probleme în a pasa.

***

Concertul e OK, dar nu e Prince si nici sânul lui Janet Jackson. Ce îmi place e scena – o inimă străpunsă de o chitară. Stadionul arată cam aşa în general şi aparţine universităţii din Phoenix:

Rezumat prima jumătate: hmm, după un început promiţător, cu un field-goal şi un touch-down, lucrurile s-au înceţoşat, ambele apărări funcţionând foarte bine, ergo, atacurile fiind oprite sau interceptate. Scorul e în continuare 7-3 pentru Patriots. Să nu vă mire dacă se termină aşa…

***

23. Daaa! În sfârşit, duetul Brady-Moss merge. Dar… la următoarea fază, Giants recuperează balonul. Ăştia sunt în stare să o ţină aşa tot meciul…

***

22. În sfârşit începe să fie jucat Moss, dar fără succes până acum. Poate minunea se va întâmpla în partea a doua.

***

21. N-am văzut de mult un meci în care ambii quarterback sunt la pământ la propriu atât de des. Sunt curios dacă vreo echipă va marca mai mult de 20 de puncte.

***

20. Reclamele la Pepsi si Doritos fac toţi banii. În prima Justin Timberlake e… maltratat serios, iar în a doua, ridicolul e sublim.

***

19. Narnia, partea a doua, se lansează la jumătatea lui mai.

***

18. Manning e din nou doborât. Să se termine prima jumătate în avantajul Patriots?

***

17. Hmm, cu nici un time-out cerut, partida se scurge rapid, rămânând mai puţin de 4 minute până la pauză; Tom Petty & The Heartbrakes vor cânta între cele 2 jumătăţi. Eu încă am în minte concertul Prince de anul trecut. Ahh, the good old days!

***

16. Giants reîncep atacul, cu aceeaşi tactică a paşilor mărunţi. Până acum a funcţionat doar până în apropierea terenului de ţintă, dar acolo ceva se rupe. Echipele sunt foarte montate, având loc deja ceva îmbrânceli „amicale”.

***

15. Meci foarte echilibrat şi uşor confuz, dar de mare angajament fizic. Nici una din cele 2 echipe nu îşi mai face jocul ofensiv în acest sfert, ceea ce poate însemna un scor final mic şi strâns. Doamne, cum pot vorbi!

***

14. Manning clar nu e în apele lui sau poate Patriots sunt chiar atât de buni; ei vor începe atacul de la linia de 30 proprie. Hehe, e rândul lui Brady să se culce la pământ din cauza apărării Giants, după ce şi Manning fusese doborât anterior. Hooo! A doua oară consecutiv, Brady e jos!!!

***

13. Din nou Giants ezită şi aproape pierd posesia. Se simte emoţia celor care la începutul sezonului nu credeau că vor ajunge în playoff, darmite aici.

***

12. Multe filme sunt promovate în pauzele publicitare, pe care abia aştept să le vad.

***

11. Patriots nu fructifică recuperarea şi sunt nevoiţi să şuteze balonul spre Giants, care vor porni din nou atacul pentru primul touchdown.

***

10. Interesant că până acum Patriots l-au jucat foarte puţin pe Moss, principala armă din sezonul regulat. Maroney îşi face treaba, dar apărarea Giants începe şi ea să îl citească.

***

9. Budweiser are prima reclamă care mă face să râd cu poftă: e mult de povestit, dar din nou animalele sunt la mare preţ. Halal dresură!

***

8. 3rd down şi Manning face prima greşeală, Patriots interceptând balonul. Începe dansul!

***

7. Giants freacă menta şi pierd 5 yarzi ca penalizare pentru întârziere. Din tribună, fratele Peyton (Indianapolis Colts) îşi priveşte fratele mai mic.

***

6. Manning(G) încă nu se regăseşte sau… da? După ce a ratat o masă medie, tocmai a reuşit la limită o pasă de 38 de yarzi, care îl prinde pe Toomer(G) exact la limita out-ului.

***

5. Patriots şutează aiurea balonul în out, aşa că Giants vor începe atacul de la linia lor de 40 de yarzi. Sunt curios dacă vor schimba strategia din primul sfert şi vor pasa mai mult. Reclamele sunt drăguţe, dar nu surprinzătoare. Ah, asta dacă nu iau în seamă pe cea pentru Audi R8, care face apel la celebra scenă din Naşul, în care un mare producător de la Hollywood îşi găseşte capul calului preferat în pat. De data asta, e o mască de maşină. Nu e rea ideea, iar maşina… Dar să nu divagăm prea tare: în tribune Giselle, prietena lui Tom Brady, alături de alte celebrităţi.

***

4. Începe sfertul al 2-lea. Imediat TOUCH-DOWN Patriots! Era şi culmea, la 1 yard. Maroney, omul de forţă şi de pătrundere a reuşit să îşi facă treaba. Va fi probabil 7-3.

***

3. S-a terminat primul sfert, cu Patriots la 1 yard de touch-down! Urmează reclamele aşteptate de toată lumea, la care se lucrează luni de zile şi care costă cât bugetul unor primării de comune medii din RO.

***

2. Patriots recuperează 46 de yards din prima şi încep jocul de uzură la mijlocul terenului. Brady a ratat o pasă de lungime medie, dar e singura de până acum. Cu 33 de secunde înainte de finalul primului sfert, Patriots sunt la mai puţin de 20 de yarzi de terenul de ţintă al celor de la Giants, dar deja e 3rd down. Watson (P) este ţinut de mască în terenul de ţintă al Giants şi Patriots avansează, cu 23 de secunde rămase.

***

Pentru necunoscători, recomand Google.

Pentru cunoscători, imnul a fost interpretat de câştigătoarea ultimei ediţii a American Idol. Deh, meciul e pe Fox. Aşadar, începem:

1. NY Giants au câştigat la dat cu banul şi au ales să primească balonul, deci au atacat primii. Deşi a reuşit trei conversii de la 3rd down, până la urmă Eli Manning nu aduce decât 3 puncte echipei, printr-un field goal. Giants au ales să paseze mai puţin, poate pentru a stăpâni emoţiile lui Eli

Reclame
Publicat în sport. Etichete: . Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s