Un trio de aur

Greva scenariştilor din US a adus multe neplăceri, dar a reuşit să inducă şi unele momente de aur! Pe unul dintre acestea tocmai l-am experimentat live.

Probabil mulţi dintre voi îl ştiu pe Conan O’Brien. La fel, pe Jon Stewart şi pe mai noul „venit” Stephen Cobert. În ultima perioadă, ei şi-au disputat meritul de a-i fi dat un avânt electoral lui Mike Huckabee. Astfel, s-a ajuns şi la rivalităţi, care astăzi, 4 februarie, au ajuns la apogeu: în timp ce Cobert era invitat la Stewart, a apărut O’Brien, hotărât să îi joace în picioare.

Nu mai dau alte amănunte, ci vă spun doar atât: nu rataţi (a se citi neapărat downloadaţi) The Daily Show din 4 februarie!

Oh yeah!

UPDATE: E groasă rău! Cei trei apar şi în emisiunea lui Colbert, iar acum aştept finalul apoteotic la Conan.

UPDATE la UPDATE: OMG, trebuie neapărat să vedeţi şi emisiunea lui Conan de azi! Încă râd de ce am văzut! Totul culminează cu un mesaj de la Mike Huckabee, care cred că candidează cu mai mult succes la un post într-una din televiziunile americane. Ah, şi dacă mai aveam nevoie de o confirmare a faptului că nu îl suport pe Letterman, astăzi a avut-o invitată pe Hillary; nu asta e deranjant, ci faptul că ea a fost unicul invitat (de obicei sunt 2 minim) şi a vorbit madam în continuu. Ptiu, drace!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s