La cererea publicului cititor…

… m-am întors!

Ştiu, n-am mai scris de mult timp; câteva luni, cred. A fost o perioadă foarte agitată, am terminat cu partea de curs a primului an de doctorat, am avut examene, am avut (şi încă am) rotaţii in diverse laboratoare şi tot aşa. În plus, intervenise şi o oarecare saturaţie a blogurilor: ajunsesem să citesc parcă aceleaşi lucruri şi mă cam săturasem să mă tot plâng de americanisme.

Dar doar pentru că nu am scris aici, nu înseamnă că nu am adunat lucruri de povestit. Probabil nu le voi înşira pe toate acum, dar încet, încet le pun la locul lor.

Pentru moment, ideea principală e că aştept vacanţa de o lună în ţară. Da, mă întorc pentru 4 săptămâni pe tărâmuri europene. Aşa că aştept invitaţii la bere/suc/etc.

Şi dacă tot m-am întors la cererea publicului, aştept să îmi spuneţi despre ce vreţi să scriu mai întâi: întâmplări americane, despre ce lucrez eu în laborator, poze din diverse ocazii şi locuri. Nu spuneţi „despre toate”, că nu ţine!

Aşadar, sunt înapoi! Şi ca premiu de consolare, în capul blogului am pus o imagine panoramică din centrul oraşului, noaptea. Sper să vă placă!

Reclame

4 răspunsuri to “La cererea publicului cititor…”

 1. stefantalpalaru Says:

  Bine ai venit! Începe cu întâmplări din laborator unde ai făcut şi poze.

 2. cornel Says:

  welcome back.. ar trebui sa incepi cu tornada, apoi ce-ti mai face masina, si da, vrem poze cu soriceii din laborator 🙂

 3. manoland Says:

  Multumesc de urări!

  Cu pozele cu şoriceii sau din laborator e dificil. Nu am voie să fac poze în clădirea unde sunt ţinute animalele fără aprobare specială de la decanul facultăţii şi şeful departamentului. Chiar mi s-a spus asta în mod expres.

  Însă o să povestesc ce şi cum am făcut şi fac, iar poze… când s-o putea.

  Cu tornada a fost OK pe aici, dar anul ăsta au făcut ravagii aici în US. Deja numărul e dublu şi încă nu e gata sezonul. Sper să nu fie la fel situaţia şi cu uraganele.

  Maşina e foarte bine, mă strădui să fac kilometrii/milele necesare pentru a doua revizie, ca să o fac înainte să plec în vacanţă, pentru că dacă încep din nou cursuri, predare etc, o să fie mai greu. Merge foarte fain. O să îmi lipsească atunci când o să vin în ţară.

  Încă o dată mulţumesc de urări!

 4. lamya777 Says:

  hey, welcome back! >:D< daca vii prin Bucuresti (inainte sau dupa ce te vezi cu iubita ta 😉 ), anunta-ma si pe mine, poate iesim la un suc 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s