Yes We Can!

Reclame

4 răspunsuri to “Yes We Can!”

 1. cornel Says:

  Nu-i asa ca ai da unul din voturile tale de la prezidentialele de anul viitor pt unul la alegerile din toamna de la americani? 😀

 2. manoland Says:

  În primul rând, nu cred că voi vota la prezidenţialele pentru RO, că nu văd, cel puţin acum, cum ajung la Miami doar ptr asta.

  Apoi, sunt mult mai interesat de următorii 4 ani în US, din toate punctele de vedere (preţuri la chirie, benzină, mâncare, finanţare pentru ştiinţă şi tot aşa) decât de ce se va întâmpla în RO.

  Aşa că… voi face lobby pe lângă rudele cu drept de vot de aici să voteze cum trebuie.

 3. Luci Sandor Says:

  Pe vremurile tineretii mele, era un cinticel „Sa ieftineaza mancarea”. O sa iti ieftineze catindatii astia mincarea de n-o sa te vezi. Plus ca mincarea e si un scop nobil, de telectual, cam pe la nivelul unui votant pesede la Bacau. Plus ca America a fost foarte buna de secole sau chiar milenii, dar ce chestie, s-a stricat fix inainte sa venim noi (intreaba-l pe prietenul S., alias C, de pe forum, daca nu ma crezi) si or s-o indrepte politrucii. Important de retunut: donatiile de la ne-cetateni sint ilegale si se pedepsesc. Succesuri.

 4. manoland Says:

  nea Sandore, ti-am aprobat comentariul, desi e stupid. vad ca esti la fel de… sandor. pe viitor, daca tot in stilul asta vrei sa comentezi la mine, mai bine abtine-te.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s